1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Nijmeegse collega’s gaan verhuizen naar Dirkzwager vestiging Arnhem

Nieuws Nijmeegse collega’s gaan verhuizen naar Dirkzwager vestiging Arnhem

Arnhem, 27 juni 2023 - Per december 2023 wordt de dienstverlening van de Nijmeegse vestiging van Dirkzwager voortgezet vanuit het kantoor aan de Velperweg in Arnhem, waar voldoende ruimte is om alle collega’s te huisvesten. Afgelopen dagen zijn alle Dirkzwager collega’s hierover geïnformeerd.
Nieuws |

Dirkzwager is een landelijk en internationaal opererend kantoor en is al als sinds haar oprichting gevestigd in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Met advocaten, notarissen en fiscalisten, die flexibel samenwerken binnen één kantoor, heeft Dirkzwager een unieke positie in de markt. Door het samenbrengen van beide vestigingen onder één dak kan de propositie van een volwaardige juridische, notariële en fiscale praktijk nog krachtiger tot uitdrukking worden gebracht voor zijn cliënten.

Begin dit jaar maakte Dirkzwager - als onderdeel van haar strategische agenda - bekend om alle specialismen fysiek te gaan bundelen op 1 locatie in Arnhem, om zo een impuls te geven aan multidisciplinaire samenwerking en het verder verhogen van schakelsnelheid. De intentie van Dirkzwager is om op middellange termijn te verhuizen naar een geheel nieuwe locatie in Arnhem. Hierover zijn momenteel geen details bekend. Totdat er een geschikte nieuwe locatie is gevonden, zal Dirkzwager opereren vanuit de vestiging aan de Velperweg.

Het huidige kantoor in Nijmegen heeft twee notarissen. Notaris Bas Bookelmann en zijn team maken de overstap naar Arnhem. Notaris Klaas-Albert Veerbeek en Bart Lotgerink, gaan verder als zelfstandig kantoor in Nijmegen. 

Buiten de wijziging van de fysieke locatie naar Arnhem, zal de impact voor cliënten beperkt zijn. Uitgangspunt is een geruisloze overgang, waarbij aanspreekpunten ongewijzigd blijven.

Einde bericht 

--------------------------------------------------------------------------------

Vragen vanuit pers & media?

Neem dan contact op met Joost Bockwinkel tel. 088 2424100 of email: bockwinkel@dirkzwager.nl

Meer informatie over Dirkzwager vindt u op www.dirkzwager.nl