1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Nynke Brouwer Legal Woman of the Year 2021

Nieuws Nynke Brouwer Legal Woman of the Year 2021

Advocaat Nynke Brouwer van Dirkzwager is gekozen tot Legal Woman of the Year 2021, een jaarlijkse verkiezing van vrouwelijke topjuristen door Stichting Legal Women.
Nieuws |

Legal Woman of the Year 2021

Cybersecurity-advocaat Nynke Brouwer is  uitgeroepen tot Legal Woman of the Year 2021. Op donderdag 25 november jl. hield Nynke Brouwer -net als de andere finalisten- een pitch tijdens de online finalebijeenkomst. Na rijp beraad van de jury won Nynke Brouwer de titel Legal Woman of the Year 2021. Kirsy Corten van DLA Piper won de titel Upcoming Talent of the Year.

Stichting Legal Women 

Legal Women biedt een platform voor discussie, verdieping en om te netwerken. Nynke was voorgedragen door een kantoorgenoot die haar vele bijzondere kwaliteiten roemt, waaronder haar innovatieve mindset en talent om te verbinden: “Onderzoek naar een onderwerp als de cyberverzekering past helemaal bij Nynke: ze wil altijd nieuwe dingen ontdekken en vooroplopen in vernieuwing en verbetering.”

Award

Deze award is de ‘kers op de taart’ voor wat al een bijzonder jaar was voor Nynke en we feliciteren haar natuurlijk van harte!

foto: legalwomen.nl