1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Onze maatregelen omtrent het coronavirus

Nieuws Onze maatregelen omtrent het coronavirus

Bij Dirkzwager heeft de gezondheid en het welzijn van onze klanten, zakenpartners en medewerkers de allerhoogste prioriteit. Omdat wij geen enkel risico willen nemen met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en relaties, volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM op.
Nieuws |

In overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM hebben wij onze medewerkers gevraagd om allen thuis te werken. Er wordt alleen een uitzondering gemaakt voor zaken die per se niet thuis kunnen gebeuren en die echt dringend gedaan moeten worden. Persoonlijke ontmoetingen worden uitgesteld of anders georganiseerd. Bijvoorbeeld via de telefoon of door middel van een videoconferentie. Daarnaast hebben we onze evenementen de komende tijd geannuleerd. Alle deelnemers hebben hiervan reeds persoonlijk bericht ontvangen. We bieden veelal een alternatief in de vorm van webinars. 

Ondanks het voorgaande willen wij graag benadrukken dat onze juridische en fiscale dienstverlening doorgaat zoals u van ons gewend bent. Dankzij de technische mogelijkheden en faciliteiten zijn wij uitstekend in staat om onze dagelijkse werkzaamheden op niveau voort te zetten.

Heeft u vragen dan kunt u als altijd per mail of telefonisch contact opnemen met uw reguliere contactpersoon of via ons algemene nummer [088-2424100], wij staan graag voor u klaar.

Los daarvan realiseren wij ons dat de impact van het coronavirus op uw bedrijf of organisatie buitengewoon groot kan zijn. U heeft ongetwijfeld veel vragen over de consequenties of juridische gevolgen van het coronavirus voor uw bedrijfsvoering. Op ons kennisportal treft u een reeks van relevante juridische artikelen die u wellicht verder kunnen helpen als ondernemer.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid toe deze periode.

Namens Dirkzwager legal & tax,

Tom Vandeginste
Bestuursvoorzitter Dirkzwager N.V.