1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. PERSBERICHT: Anouk Bisseling benoemd tot notaris bij Dirkzwager legal & tax

Nieuws PERSBERICHT: Anouk Bisseling benoemd tot notaris bij Dirkzwager legal & tax

Bij Koninklijk Besluit van 12 februari 2019 is Anouk Bisseling benoemd tot notaris te Arnhem. Op 27 februari j.l. is zij door de Rechtbank Gelderland beëdigd.
Nieuws |

PERSBERICHT

Anouk Bisseling benoemd tot notaris bij Dirkzwager legal & tax

Bij Koninklijk Besluit van 12 februari 2019 is Anouk Bisseling benoemd tot notaris te Arnhem. Op 27 februari j.l. is zij door de Rechtbank Gelderland beëdigd.

In 2007 begon Anouk als kandidaat-notaris bij de afdeling Commercieel Vastgoed notariaat, nu Overheid & Vastgoed. Na het afscheid van haar opleider en sparringpartner Walter Jansen nam zij als (toegevoegd) notaris in juni 2015 van hem de vastgoedpraktijk over. Onder zijn hoede ontwikkelde ze haar voorliefde voor vastgoedzaken in de energiesector en ontwikkelde ze zich tot specialist in registratie van netwerken. Het aantal notarissen bij Dirkzwager komt met de benoeming van Anouk op zeven. Dirkzwager is volop in beweging. Onlangs is de organisatie uitgebreid met de belastingadviseurs van Loyens & Loeff uit Oosterbeek en afgelopen januari traden er zeven nieuwe partners uit eigen gelederen toe. Bij Dirkzwager werken ca. 306 mensen waarvan circa 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners.

------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen op het innovatieve kennisplatform www.dirkzwager.nl. Dirkzwager heeft de bibliotheek van Dirkzwager openbaar gemaakt voor relaties en cliënten. Door de focus op multidisciplinaire teams en het delen van specialistische kennis ontwikkelt de organisatie zich toekomstbestendig en blijft het kantoor een aantrekkelijke werkgever voor talent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Pieter Sonneveld, manager marketing & communicatie. Telefoon (tijdens kantooruren): 026 – 353 83 57 / e-mail: sonneveld@dirkzwager.nl