1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Persbericht: Fiscalisten Loyens & Loeff Oosterbeek stappen over naar Dirkzwager

Nieuws Persbericht: Fiscalisten Loyens & Loeff Oosterbeek stappen over naar Dirkzwager

Met ingang van 1 september 2018 breidt Dirkzwager advocaten & notarissen uit met een nieuw expertise: fiscaal advies.
Nieuws |

PERSBERICHT

Fiscalisten Loyens & Loeff Oosterbeek stappen over naar Dirkzwager

Met ingang van 1 september 2018 breidt Dirkzwager advocaten & notarissen uit met een nieuw expertise: fiscaal advies. Een grote groep fiscaal experts die in de Oosterbeekse vestiging van Loyens & Loeff werkzaam waren, brengen hun deskundigheid en ervaring mee naar Dirkzwager. “Dit stelt ons in staat om cliënten een volledig geïntegreerd juridisch en fiscaal advies te geven. Dat maakt van Dirkzwager een nog completere dienstverlener,” aldus bestuursvoorzitter Tom Vandeginste.

Kantoor Loyens & Loeff wilde de vestiging in Oosterbeek gaan sluiten. Daarop besloten de fiscalisten van de Oosterbeekse vestiging in goed overleg met Loyens & Loeff aansluiting te zoeken bij kantoor Dirkzwager. Volgens Robert de Vries, vennoot en leidinggevende van deze vestiging, was dat een logische keuze: “We zochten de specialistische inbreng van advocaten en notarissen zoals wij bij Loyens & Loeff gewend waren. En in deze regio is Dirkzwager het grootste advocaten- en notarissenkantoor."

Volgens Tom Vandeginste past deze samenwerking in de ambitie van het kantoor om haar diensten met een fiscale tak uit te breiden: “We krijgen nu de kans om deze expertise goed opgetuigd te realiseren; de nieuwe collega’s zijn enorm ervaren en deskundig. Het heeft een grote meerwaarde als je vanaf het begin van een project alle verschillende juridische en fiscale componenten bijeen hebt en daarover kunt adviseren. Dat geldt met name voor ondernemingsrecht, vastgoed en arbeidsrecht. Op die terreinen gaan de fiscaal experts nauw samenwerken met de juristen.”

Vanaf 1 september zal de Oosterbeekse delegatie met vrijwel alle medewerkers  bij Dirkzwager intrekken. Die nabije aanwezigheid zal de verlangde integratie van juridisch en fiscaal advies extra ten goede komen.

De nieuwe samenwerking past volledig in de lijn van wat er van de jurist van de toekomst verwacht wordt. Vandeginste: “Die is meer gericht op samenwerking in teams van specialisten voor grotere projecten, zodat je de cliënt een integraal product kunt aanbieden. Hierin zetten we als kantoor nu een volgende stap. Naast advocatuur en notariaat, komt er nu de fiscale discipline bij. Wij verwachten dat we samen met de fiscaal experts nog veel meer grote projecten aankunnen.”

---------------------------------------------------------------------

Noot redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Pieter Sonneveld, Manager Marketing & Communicatie. Telefoon (tijdens kantooruren): 026 – 353 83 57 of 06 - 17 88 24 71 / e-mail: sonneveld@dirkzwager.nl

Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.
Dirkzwager advocaten & notarissen, vanaf 1 september Dirkzwager legal & tax genaamd, is de grootste juridische dienstverlener buiten de Randstad met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. In Nederland deelt Dirkzwager kennis met relaties via o.a. de Dirkzwager Academy, het kennisplatform www.dirkzwager.nl en de juridische bibliotheek die openbaar is voor alle relaties en cliënten van Dirkzwager.