1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Ranking WTR 1000: IE Advocaat Joost Becker

Nieuws Recommended Individual in Ranking WTR 1000: advocaat Joost Becker

In 2023 wordt Dirkzwager wederom vertegenwoordigd door Joost Becker in de prestigieuze WTR 1000, waar hij is gerankt als Recommended Individual.
Nieuws |

Merkenrecht

Deze ranking heeft Joost Becker te danken aan zijn uitstekende track record op het gebied van het merkenrecht, waaronder de klanten waarvoor hij werkt en de zaken die hij behandelt. Joost Becker wordt omschreven als 'a very diligent lawyer who fights the fight for his clientele.' Joost is ook opgeschoven in de ranking naar 'Silver': 'Ascending into the silver tier this year, the department head brings enlightened strategic thinking to any engagement. He does outstanding quality work and can be found at Dirkzwager'

Ranking WTR 1000

De WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Practitioners – is een jaarlijkse ranking, gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt door een objectief researchteam, met feedback van cliënten en inzendingen van advocatenkantoren.

Wij zijn zeer verheugd met de blijvend positieve aanbeveling van Joost Becker en willen onze cliënten en peers hartelijk danken voor hun feedback.