1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Team Banking & Finance versterkt met twee senior advocaten

Nieuws Team Banking & Finance versterkt met twee advocaten

Het Banking & Finance team van Dirkzwager is twee senior-advocaten rijker. Sinds augustus versterken Nino van der Meer Mohr en Sanne Swinkels het team.
Nieuws |

Nino van de Meer Mohr 

Nino van der Meer Mohr is gespecialiseerd in de wet- en regelgeving met betrekking tot het toezicht op financiële ondernemingen. Zij adviseert en procedeert namens financiële ondernemingen. Ook heeft Nino affiniteit met het gezondheidsrecht en staat ze semipublieke instellingen bij in financieelrechtelijke procedures.

Sanne Swinkels

Sanne Swinkels is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke en goederenrechtelijke vraagstukken. Ze begeleidt o.a. banken, (PE) fondsen en ondernemingen bij financieringstransacties (LMA(-light)) en herstructureringen.

Het Banking & Finance team van Dirkzwager

Het Banking & Finance team van Dirkzwager bestaat in totaal uit vijf specialisten en staat onder leiding van Chantal van den Borne-Verheijen. Het team adviseert nationale en internationale (financiële) ondernemingen zoals banken, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, private equity en hedgefondsen maar ook (middel) grote ondernemingen en (semi) publieke instellingen op het gebied van banking & finance.

Kennis op diverse onderdelen van het financiële recht

Binnen het Banking & Finance team is een breed palet aan gespecialiseerde kennis op de diverse onderdelen van het financiële recht. En met multidisciplinaire teams wordt expertise op maat geboden. Er is sectorspecifieke kennis, onder meer op het gebied van financieringstransacties, derivaten, zorgplicht, consumentenkrediet, alternatieve financiering, zorg, energy, sustainable finance, verzekeringen en vastgoed.