1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Team van Dirkzwager betrokken bij de beursnotering van Mooreast

Nieuws Team Dirkzwager betrokken bij beursnotering Mooreast

We zijn verheugd betrokken te zijn geweest bij de beursnotering van Mooreast Holdings (Mooreast) op de Singapore Exchange (SGX) Catalist. Mooreast is internationaal opererend, toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van afmeersystemen voor de offshore- en hernieuwbare energie-industrie.
Nieuws |

Team van advocaten en fiscalisten 

Het team van Dirkzwager stond onder leiding van Corporate M&A-partner Claudia van der Most en bestond uit Corporate M&A-advocaten Lotte te Linde en Mike van de Graaf, arbeidsrechtadvocaten Cas Jacobs, Annelinde Janssen en Mart van Braak, belastingadviseurs Robert de Vries, René Sueters, Thijs Visser, Esther Patty en Lodewijk Reijs, IE/IT-advocaten Jeroen Lubbers, Joost Becker, Lorena van den Berg en Aansprakelijkheids- & Verzekeringsadvocaten Lieke Carrière-Verlinden en Elline Diedering.

Investeerders 

Bekende investeerders die participeerden zijn onder meer Lion Global Investors, Pheim Asset Management, ICH Capital, Eternal Glade Investment en Jin Xin Wealth Management. Bovendien heeft Mooreast pre-IPO-financiering ontvangen van de in Singapore gevestigde investeerder EDBI, de venture capital-tak van de Singapore Economic Development Board.