Zoeken
  1. 28-10-2015 - Symposium 'Financiering van zorginstellingen en de toetreding van privaat kapitaal

28-10-2015 - Symposium 'Financiering van zorginstellingen en de toetreding van privaat kapitaal

Op woensdag 28 oktober aanstaande organiseert TIAS School for Business and Society in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen, het St. Elisabeth Ziekenhuis en HVK Stevens een symposium ‘Financiering van zorginstellingen en de toetreding van privaat kapitaal’.Op dit symposium wordt ingegaan op de consequenties van (nieuwe) financieringsvormen voor de organisatie en het functioneren van ziekenhuizen, medisch specialistische bedrijven en andere zorginstellingen. Bijzondere aandach...
Auteur artikelDirkzwager
Gepubliceerd30 september 2015
Laatst gewijzigd30 september 2015
Leestijd 
Op woensdag 28 oktober aanstaande organiseert TIAS School for Business and Society in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen, het St. Elisabeth Ziekenhuis en HVK Stevens een symposium ‘Financiering van zorginstellingen en de toetreding van privaat kapitaal’.

Op dit symposium wordt ingegaan op de consequenties van (nieuwe) financieringsvormen voor de organisatie en het functioneren van ziekenhuizen, medisch specialistische bedrijven en andere zorginstellingen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de participatie van private investeerders en medisch specialisten. Aansluitend wordt het boek ‘Financiering van Zorginstellingen’ van Prof. dr. Bart Berden, Prof. mr. Louis Houwen en Prof. dr. Stan Stevens gepresenteerd.

Heeft u interesse in dit event? Meer details over het programma en de wijze waarop u zich kunt inschrijven vindt u hier.