Zoeken
  1. Dirkzwager is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiaire voor de sectie Arbeidsrecht

Dirkzwager is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiaire voor de sectie Arbeidsrecht

Dirkzwager heeft plaats voor een gedreven gevorderd advocaat-stagiaire met een commerciële instelling voor de algemene arbeidsrechtpraktijk in Arnhem. De praktijk is gericht op de commerciële werkgeverspraktijk, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, reorganisatie en herstructurering. Voor de werving en selectie van deze vacature wordt Dirkzwager ondersteund door Legal People. Voor meer informatie over deze vacature alsmede de procedure kunt u terecht op hun website of klik hier (referentienum...
Auteur artikelDirkzwager
Gepubliceerd16 september 2011
Laatst gewijzigd16 april 2018
Leestijd 
Dirkzwager heeft plaats voor een gedreven gevorderd advocaat-stagiaire met een commerciële instelling voor de algemene arbeidsrechtpraktijk in Arnhem. De praktijk is gericht op de commerciële werkgeverspraktijk, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, reorganisatie en herstructurering.

Voor de werving en selectie van deze vacature wordt Dirkzwager ondersteund door Legal People. Voor meer informatie over deze vacature alsmede de procedure kunt u terecht op hun website of klik hier (referentienummer van de vacature: 1774/OV).