1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. E-boek Aanbestedingsregelgeving 2016

E-boek Aanbestedingsregelgeving 2016

In het e-boek “Aanbestedingsregelgeving 2016” heeft het aanbestedingsteam van Dirkzwager advocaten en notarissen de gewijzigde aanbestedingsregelgeving voor u verzameld. Niet alleen de gewijzigde Aanbestedingswet, maar ook het flankerend beleid zoals de Gids Proportionaliteit en het ARW 2016 zijn opgenomen. Alle regelgeving bij elkaar voor het houden van en inschrijven op een aanbestedingsprocedure.Het e-boek is terug te vinden in de Dirkzwager bibliotheek, waar u het boek kan downloaden en p...
Leestijd 
Auteur artikel Joris Bax (uit dienst)
Gepubliceerd 29 september 2016
Laatst gewijzigd 16 april 2018
In het e-boek “Aanbestedingsregelgeving 2016” heeft het aanbestedingsteam van Dirkzwager advocaten en notarissen de gewijzigde aanbestedingsregelgeving voor u verzameld. Niet alleen de gewijzigde Aanbestedingswet, maar ook het flankerend beleid zoals de Gids Proportionaliteit en het ARW 2016 zijn opgenomen. Alle regelgeving bij elkaar voor het houden van en inschrijven op een aanbestedingsprocedure.

Het e-boek is terug te vinden in de Dirkzwager bibliotheek, waar u het boek kan downloaden en printen. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met de advocaten van het aanbestedingsteam.

Joris Bax
aanbestedings- en bouwrechtadvocaat, Dirkzwager