Zoeken
  1. E-book: P.E.B. weg ermee?! – over uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

E-book: P.E.B. weg ermee?! – over uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

Hierbij de link naar ons nieuwste e-book: P.E.B. weg ermee?! In dit e-book staat een bundeling van artikelen over een zéér actueel onderwerp: de door de wetgever beoogde uitfasering van het pensioen in eigen beheer. Het e-book is opgesteld tijdens het wetgevingsproces en geeft daardoor een mooi kijkje in de overwegingen en bedoeling van de wetgever.Het e-book is niet alleen nuttig voor de DGA en diens (ex-)partner, maar zeker ook voor de (pensioen)adviseur, fiscalist en accountant. Bij vragen...
Artikel | 07 december 2016 | Frédérique Hoppers
Hierbij de link naar ons nieuwste e-book: P.E.B. weg ermee?! In dit e-book staat een bundeling van artikelen over een zéér actueel onderwerp: de door de wetgever beoogde uitfasering van het pensioen in eigen beheer. Het e-book is opgesteld tijdens het wetgevingsproces en geeft daardoor een mooi kijkje in de overwegingen en bedoeling van de wetgever.

Het e-book is niet alleen nuttig voor de DGA en diens (ex-)partner, maar zeker ook voor de (pensioen)adviseur, fiscalist en accountant. Bij vragen of behoefte aan ondersteuning omtrent dit onderwerp kunt u contact opnemen met notaris Ton Lekkerkerker of pensioenadvocaat Frédérique Hoppers.

Altijd op de hoogte van de allerlaatste stand van zaken rond pensioenen? Abonneer u via http://www.dzw.gr/b0c7c op onze digitale nieuwsbrief en ontvang de nieuwste artikelen van ons kennisportal http://www.dzw.gr/ebfc4 in uw inbox.