De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. KennisHangout Wet Werk en Zekerheid van start op vrijdag 6 december a.s.!

KennisHangout Wet Werk en Zekerheid van start op vrijdag 6 december a.s.!

Het ontslagrecht wordt grondig herzien, de kantonrechtersformule verdwijnt en de transitievergoeding wordt geïntroduceerd. Flexwerken wordt beperkt en de WW moet activerend worden. De maatregelen uit het sociaal akkoord krijgen nu concreet vorm in de Wet werk en zekerheid. Of het ontslagrecht ook echt soepeler wordt, zal de praktijk moeten uitwijzen. Het wordt in ieder geval anders.Het wetsvoorstel is op 29 november 2013 naar de Tweede Kamer gestuurd, Dirkzwager praat u hierover graag bij!Vri...
Auteur artikelJokelien Brouwer-Harbach (uit dienst)
Gepubliceerd04 december 2013
Laatst gewijzigd16 april 2018
Leestijd 

Het ontslagrecht wordt grondig herzien, de kantonrechtersformule verdwijnt en de transitievergoeding wordt geïntroduceerd. Flexwerken wordt beperkt en de WW moet activerend worden. De maatregelen uit het sociaal akkoord krijgen nu concreet vorm in de Wet werk en zekerheid. Of het ontslagrecht ook echt soepeler wordt, zal de praktijk moeten uitwijzen. Het wordt in ieder geval anders.


Het wetsvoorstel is op 29 november 2013 naar de Tweede Kamer gestuurd, Dirkzwager praat u hierover graag bij!


Vrijdag 6 december starten wij met een eerste digitale KennisHangout en in de week van 9 tot en met 13 december zullen wij dagelijks dit event herhalen. Van 12.00 tot 12.30 uur kunt u online deelnemen aan dit event, gewoon vanaf uw eigen werkplek. Een internetverbinding, toegang tot YouTube en een geluidskaart zijn voldoende om de kennissessie te kunnen volgen. Tijdens de KennisHangout kunt u via chat en twitter ingaan op het onderwerp en eventuele vragen stellen.


Interesse in deelname? Wij verwelkomen u graag van 6 t/m 13 december a.s. van 12.00 uur tot 12.30 op www.kennishangout.nl (deze webpagina zal vanaf 6 december live zijn).


Beoordeel dit artikel