De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Nationaal Integriteitscongres 17 juni 2015, Zorg voor integriteit

Nationaal Integriteitscongres 17 juni 2015, Zorg voor integriteit

Integriteit is als begrip tegenwoordig niet meer weg te denken. Waar integriteit voorheen nauwelijks aandacht genoot, staat het nu volop in de schijnwerpers. Iedereen heeft wel een idee wat integriteit en integer handelen is. Maar zoveel mensen, zoveel meningen. De vraag is dan hoe een zorg-organisatie integriteit ziet. Wordt hier wel invulling aan gegeven en zo ja, hoe? Want hoe zorg je er nu voor dat de organisatie en al haar medewerkers zich integer (kunnen) gedragen?Voor professionals in...
Leestijd 
Auteur artikel Melanie Breedveld (uit dienst)
Gepubliceerd 29 april 2015
Laatst gewijzigd 16 april 2018
 
Integriteit is als begrip tegenwoordig niet meer weg te denken. Waar integriteit voorheen nauwelijks aandacht genoot, staat het nu volop in de schijnwerpers. Iedereen heeft wel een idee wat integriteit en integer handelen is. Maar zoveel mensen, zoveel meningen. De vraag is dan hoe een zorg-organisatie integriteit ziet. Wordt hier wel invulling aan gegeven en zo ja, hoe? Want hoe zorg je er nu voor dat de organisatie en al haar medewerkers zich integer (kunnen) gedragen?

Voor professionals in de zorg die graag meer willen horen over integriteit, organiseert Dirkzwager advocaten & notarissen samen met hét toonaangevende compliance-kenniscentrum Nederlands Compliance Instituut op 17 juni 2015 het Nationaal Integriteitscongres 2015, Zorg voor integriteit.

Tijdens dit congres praten wij u graag bij over integriteitsmanagement en wat dit voor de zorg kan betekenen. U krijgt praktische handvatten aangereikt hoe ú integriteit in uw organisatie kunt (gaan) inbedden. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor tips en ervaringen van anderen. Wilt u meer weten over het Nationaal Integriteitscongres 2015, Zorg voor integriteit, kijk dan snel naar de brochure. Op de website www.compliance-instituut.nl treft u meer informatie omtrent het programma en kunt u zich inschrijven.