Zoeken
  1. Nationaal Integriteitscongres 20 november 2014

Nationaal Integriteitscongres 20 november 2014

Voor alle professionals uit de zorgsector die bijgepraat willen worden over integriteitsmanagement organiseert het Nederlands Compliance Instituut in samenwerking met Dirkzwager Advocaten & Notarissen het Nationaal Integriteitscongres 2014. Graag attenderen wij u op dit unieke congres dat zich richt op alle professionals werkzaam bij ziekenhuizen, VVT-instellingen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en dergelijke.Voor dit congres zijn toonaangevende sprekers uitgenodigd, die actuele onde...
Artikel | 31 oktober 2014 | Dirkzwager
Voor alle professionals uit de zorgsector die bijgepraat willen worden over integriteitsmanagement organiseert het Nederlands Compliance Instituut in samenwerking met Dirkzwager Advocaten & Notarissen het Nationaal Integriteitscongres 2014. Graag attenderen wij u op dit unieke congres dat zich richt op alle professionals werkzaam bij ziekenhuizen, VVT-instellingen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en dergelijke.

Voor dit congres zijn toonaangevende sprekers uitgenodigd, die actuele onderwerpen zullen belichten zoals de verwachtingen van de inspectie gezondheidszorg ten aanzien van compliance bij zorginstellingen, de verbinding van integriteit en wet- en regelgeving, de Privacyverordening alsmede ook samenwerking bij zorginkoop.

Het Nationaal Integriteitscongres biedt praktische handvatten bij het oplossen van problemen in de dagelijkse praktijk van integriteitsmanagement. Het congres vindt plaats op 20 november 2014 in het NBC congrescentrum te Nieuwegein. Op de website www.compliance-instituut.nl vindt u meer informatie omtrent het programma en u kunt zich daar ook inschrijven.

Graag tot ziens op 20 november in Nieuwegein.

Eric Janssen en Melanie Breedveld