Zoeken
  1. UPDATE – Wetsvoorstel Winstuitkering in de zorg in behandeling bij Eerste Kamer

UPDATE – Wetsvoorstel Winstuitkering in de zorg in behandeling bij Eerste Kamer

Eerder hebben wij al gemeld, dat de Minister van VWS op 15 januari 2014 de behandeling van het wetsvoorstel ‘Winstuitkering in de zorg’ in de Tweede Kamer voorlopig heeft laten aanhouden (zie het artikel Behandeling Wetsvoorstel winstuitkering in de zorg (voorlopig) aangehouden). De reden van deze aanhouding was, dat de Minister wilde onderzoeken of een nota van wijziging nodig was voor dit wetsvoorstel.Uit dit onderzoek van de Minister is schijnbaar naar voren gekomen dat het wetsvoorstel ge...
Artikel | 28 mei 2014 | Dirkzwager
Eerder hebben wij al gemeld, dat de Minister van VWS op 15 januari 2014 de behandeling van het wetsvoorstel ‘Winstuitkering in de zorg’ in de Tweede Kamer voorlopig heeft laten aanhouden (zie het artikel Behandeling Wetsvoorstel winstuitkering in de zorg (voorlopig) aangehouden). De reden van deze aanhouding was, dat de Minister wilde onderzoeken of een nota van wijziging nodig was voor dit wetsvoorstel.

Uit dit onderzoek van de Minister is schijnbaar naar voren gekomen dat het wetsvoorstel geen wijziging behoeft, aangezien de Minister nu bij brief van 22 mei jl. de Tweede Kamer heeft verzocht de plenaire behandeling van het (ongewijzigde) wetsvoorstel te starten. Hiermee is de invoering van het wetsvoorstel weer een stap dichterbij gekomen.