1. Home
  2. Specialisten
  3. Robin Jans

Robin Jans Advocaat Arbeidsrecht

Neem vrijblijvend contact op Telefoon 026 353 83 44 E-mailadres Stuur mij een e-mail

Over Robin Jans

Biografie

Ik ben sinds 2019 werkzaam op de sectie Arbeidsrecht. Tijdens mijn studie als juridisch medewerker en sinds begin 2022 als advocaat. 

In mijn praktijk werk ik met name voor (middel)grote nationale en internationale ondernemingen, zorginstellingen en overheidswerkgevers zoals (grote) gemeentes. Daarnaast werk ik op incidentele basis voor particulieren, waarbij je kunt denken aan het bijstaan van (statutair) bestuurders.   

Ik treed met regelmaat op in collectieve en individuele ontslagzaken, adviseer over medezeggenschapsvraagstukken, internationaal en grensoverschrijdend werken, detacheringsconstructies, (eenzijdige) wijziging van arbeidsvoorwaarden en (bijzondere) regelingen die gelden voor overheidswerkgevers en ambtenaren. 

Ik ben nuchter, toegankelijk en nauwkeurig. Ik schakel snel en laagdrempelig met cliënten, kan doelgericht de kern van het probleem doorgronden en leg de lat hoog om niet alleen een goed, maar ook praktisch advies aan mijn cliënten te verstrekken.

 

Functie(s)

2021 Advocaat, Dirkzwager
Ondernemingen, Overheden, Particulieren, Zorg Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht Dirkzwager - Velperpoort
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Opleiding(en)

2019 2021 Burgerlijk recht (cum laude), Radboud Universiteit
2015 2018 International Business Law, Universiteit van Leiden
2015 2018 Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Leiden

Events


5 december 2023

HR-Integriteitssessie 2023

Integriteitskwesties op de werkvloer, elke organisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken. Pestgedrag, discriminatie, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, fraude, belangenverstrengeling, vertrouwelijkheidsschendingen, en wangedrag in privétijd zijn slechts enkele voorbeelden. In een tijd waarin integriteit hoog op de maatschappelijke agenda staat, is het essentieel voor HR-professionals om te begrijpen hoe ze kunnen inspelen op deze uitdagingen en welke rol ze hierbij spelen.

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Robin Jans

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combineren met:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 4

Heeft mijn werknemer het recht vanuit een (thuiswerk)locatie in het buitenland te werken?

Door de coronapandemie was werkend Nederland genoodzaakt om waar mogelijk thuis te werken. Inmiddels is werken vanaf een andere locatie dan het pand van de werkgever voor veel werknemers ‘part of the job’ geworden. Niet iedere onderneming of functie leent zich daar echter voor. In hoeverre ben je als werkgever verplicht om toe te staan dat een werknemer (vast) vanaf een andere locatie werkt? En geldt hetzelfde op het moment dat een werknemer vanuit een bepaalde locatie buiten Nederland wil gaan werken?