Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Herhaling: seminar Actualiteiten Huurrecht

SeminarWegens succes herhaald: seminar Actualiteiten Huurrecht 1 april 2020

De huurrechtspecialisten Denise Sauer en Rutger Fabritius praten u bij over de actualiteiten van het huurrecht die zich in 2019 en begin 2020 hebben voorgedaan.

Daarbij wordt de meest actuele en opvallende jurisprudentie besproken. Er is uiteraard gelegenheid voor inbreng van eigen casus en het stellen van vragen.

Een greep uit de actuele onderwerpen:

  • kwalificatie van huurovereenkomsten
  • label-C verplichting
  • beëindiging huurovereenkomst bedrijfsruimte (290)
  • afwijkende bedingen in bedrijfsruimte huurovereenkomsten
  • Indeplaatsstelling
  • tijdelijke huurovereenkomsten woonruimte
  • richtlijn oneerlijke bedingen en boetes in huurovereenkomsten

Uit de jurisprudentie zijn interessante tips en tricks voor uw eigen huurpraktijk af te leiden. Bijvoorbeeld dat u bij het gebruik van tijdelijke contracten bij woonruimte zeer alert moet zijn op de tijdige verzending van de door de wet vereiste kennisgeving. Doet u dit te vroeg of te laat dan kan de huurovereenkomst worden voortgezet voor onbepaalde tijd en heeft de huurder aanspraak op volledige huurbescherming.

 

Programma

Wij bieden u uiteraard ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het seminar wil bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via fabritius@dirkzwager.nl

14.15 uur Ontvangst 

14.45 uur Presentatie

15.30 uur Pauze 

15.45 uur Presentatie

16.30 uur Afsluiting en aansluitend borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Woensdag1april
2020
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:45 - 16:30 uur
Voor wie
Dit gratis seminar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen en jurisprudentie. Zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht. Tijdens de lezing worden diverse tips & tricks gegeven die in elke huurrechtpraktijk van pas kunnen komen.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.