1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak april 2018

Samenspraak april 2018

Het is weer even geleden dat ons kantoor de slogan ‘Maak kennis met Dirkzwager’ (in dubbele betekenis) introduceerde, maar onze aandacht voor kennis delen is nog altijd onverminderd aanwezig. Kennis delen zit nu eenmaal in ons DNA. We delen actief kennis met iedereen die juridische informatie nodig heeft. Dat geeft onze cliënten inzicht en maakt samenwerking en advisering gerichter.
Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 19 april 2018
Laatst gewijzigd 12 augustus 2022

Onze kennis delen wij via verschillende kanalen, van kennispagina’s tot mediatheek. Op dat punt gaan we een flinke innovatieslag maken. Want al die kennisonderdelen vindt u vanaf nu terug op één groot, gebundeld kennisplatform: www.dirkzwager.nl. Niet zo maar een nieuwe corporate website, maar een geavanceerd juridisch kennisplatform zodat we u proactief kunnen informeren over al uw interessegebieden. Belangrijk, want met de toenemende juridisering van de maatschappij is snelle toegang tot relevante informatie noodzakelijker dan ooit. Zie meer hierover op pagina 4.

Ook Samenspraak is onderdeel van dat kennis delen. Elk nummer biedt een kennismaking met onze zaken, onze cliënten en onze mensen. Vaak is dat een kennismaking met een verfrissende blik. Neem bijvoorbeeld Frank Delissen, die kent u misschien als advocaat, maar kent u hem ook als kunstliefhebber? Vraag hem naar zijn visie op kunst en hij praat rustig uren vol (p.14). Of Tom van Malssen. Hij is advocaat gezondheidszorg, maar wist u dat hij sinds begin dit jaar een nieuwe expertise heeft? Een specialisatie waarin hij al zijn interesses als filosoof en jurist terugvindt? Maak kennis met Tom van Malssen, cassatieadvocaat (p.26). En mogelijk kent u Eric Boerma en Cas Jacobs als advocaten arbeidsrecht, maar hoe goed kent u ze als samenwerkend team? Zie junior versus senior voor een nadere kennismaking (p.8).

Dat juristen binnen ons kantoor elkaar perfect aanvullen, blijkt ook in de vakgroep Privacy waar alle disciplines hun specifieke kennis delen om grote vraagstukken te belichten. Zo bespreken IE/IT-specialist Mark Jansen en expert financieel recht Rob van Houts voor u de betaalrichtlijn PSD2 en hoe die zich verhoudt tot de Privacywet (p.16).

Leest u liever online? Ook deze Samenspraak vindt u natuurlijk terug op dat handige – alles onder één noemer – kennisplatform www.dirkzwager.nl. Maak snel kennis met de nieuwe site en alle mogelijkheden daarvan. Hopelijk bent u net zo enthousiast als wij.

Tom Vandeginste, voorzitter bestuur
Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines