Zoeken
  1. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse Ondernemingen
Het event heeft al plaatsgevonden op 19 maart 2019

ActualiteitencursusBedrijfsjuristenbijeenkomst: De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse Ondernemingen

De komende Bedrijfsjuristenbijeenkomst van Dirkzwager vindt plaats op dinsdag 19 maart 2019 en heeft als onderwerp: 'De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse Ondernemingen'.

Welke gevolgen heeft een Brexit voor het handelsverkeer tussen Nederland en het Verenigd-Koninkrijk? Welke scenario’s zijn er denkbaar? Wat zijn de juridische consequenties van de Brexit? Hoe kan ik mij op de Brexit voorbereiden? Met welke juridische tips kan ik mijn voordeel doen?

Deze veelgestelde vragen zullen uitgebreid aan de orde komen tijdens de komende editie van de Dirkzwager-bedrijfsjuristenbijeenkomst met als onderwerp: 'De gevolgen van de Brexit voor Nederlandse ondernemingen' op dinsdagmiddag 19 maart 2019. Graag nodigen wij u hiervoor uit.

De bijeenkomst heeft een praktisch-juridische invalshoek. Na een korte uiteenzetting van het juridische kader rondom Brexit, wordt met name aandacht besteed aan de gevolgen van Brexit en de (juridische) maatregelen die u kunt nemen. Wij ruimen voldoende tijd in voor de beantwoording van uw vragen (en die van uw collega bedrijfsjuristen). Stelt u deze dus gerust. Dat mag ook vooraf, via onderstaande contactgegevens. Wij zorgen er dan voor dat de vraag wordt doorgeleid naar onze gastspreker.

Als gastspreker treedt op de heer mr. dr. A. (Armin) Cuyvers, Universitair Hoofddocent Europees recht aan het Europa Instituut van de Universiteit Leiden. De heer Cuyvers geeft leiding aan het wetenschappelijke team van de Universiteit Leiden dat zich voortdurend bezig houdt met de Brexit. Wij zijn verheugd dat de heer Cuyvers ondanks zijn overvolle agenda (aan de vooravond van Brexit!) naar Dirkzwager afreist om u bij te praten over de Brexit.

Programma

U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

Kosten & Opleidingspunten

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos en u kunt hiermee permanente opleidingspunten behalen.

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Dinsdag19maart
2019
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:30 - 17:30 uur
Voor wie
Bedrijfsjuristen
Spreker(s)
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events