Zoeken
  1. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Remedies bij tekortkomingen
Het event heeft al plaatsgevonden op 31 oktober 2018

ActualiteitencursusBedrijfsjuristenbijeenkomst: Remedies bij tekortkomingen

De komende Bedrijfsjuristenbijeenkomst van Dirkzwager vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 en heeft als onderwerp: 'Remedies bij tekortkomingen'.

Wat kan ik doen als contractverplichtingen niet worden nagekomen?

Deze vraag zullen bedrijfsjuristen zich met grote regelmaat stellen. Dat het antwoord op deze eenvoudige vraag niet altijd zo helder is en hierover vaak tot aan de Hoge Raad wordt geprocedeerd, komt uitvoerig aan bod tijdens de komende editie van onze bedrijfsjuristenbijeenkomst.

Deze bijeenkomst met als onderwerp 'Remedies bij tekortkomingen' wordt verzorgd door de heer mr. dr. R.J.Q. (René) Klomp.

René Klomp heeft als juridisch adviseur, Raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam, NAI Arbiter, advocaat en tevens docent bij onder meer de Beroepsopleiding Advocaten veel ervaring en kennis die hij graag met u wil delen. Bovendien is hij een zeer goede en daarom veelgevraagd spreker. 

Tijdens de bijeenkomst van 31 oktober 2018 zal René Klomp in twee uur tijd recente ontwikkelingen op het gebied van remedies bij tekortkomingen bespreken. De bijeenkomst heeft een praktische invalshoek, zodat u de opgedane kennis en nuttige tips kunt gebruiken in uw dagelijkse praktijk als bedrijfsjurist/legal counsel. Heeft u een specifieke vraag, schroom dan niet deze (vooraf of tijdens de bijeenkomst) te stellen. 

Programma

U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

Opleidingspunten

Door deelname aan deze bijeenkomst kunt u opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten behalen.

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Woensdag31oktober
2018
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:30 - 17:30 uur
Voor wie
Bedrijfsjuristen
Spreker(s)
René Klomp,
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events