De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 29 juni 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Fashion: van ontwerp tot productlancering
Webinar

Fashion: van ontwerp tot productlancering

Het ontwerpen van kleding is vaak een maandenlang proces. Maar wat komt er eigenlijk kijken bij de bescherming van jouw ontwerp en kleding door middel van intellectuele eigendomsrechten?

En hoe kun je kleding het best op de markt brengen? En als het eenmaal op de markt is, hoe treed je dan op tegen namaakproducten?

Op dinsdag 29 juni a.s. organiseren de Intellectuele Eigendomsrecht advocaten Lorena van den Berg en Christel Jeunink een webinar over fashion: het ontwerp, de productlancering en handhaving.

Tijdens dit webinar zullen zij alles vertellen over het beschermen van kleding door middel van het auteursrecht, modellenrecht en merkenrecht. Ook zullen zij ingaan op de vraag hoe je kleding het beste op de markt kunt brengen en hoe te handelen bij namaakproducten. 

Interactief!

Tijdens het webinar is er alle gelegenheid om (via de chat) vragen te stellen aan de sprekers. Vragen die niet tijdens die middag beantwoord kunnen worden, zullen alsnog achteraf worden beantwoord!

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 29 juni 2021 Webinar Online

Bedrijven, instellingen en andere ondernemers die in aanraking komen met IE-rechten en bedrijven, ondernemers en ontwerpers uit de mode-industrie. 

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
14:00 Aanvang webinar
15:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Christel Jeunink

Advocaat - Associate partner

Christel Jeunink is sinds 2001 advocaat op het gebied van intellectuele eigendom, reclamerecht en internetrecht. Haar focus ligt op begeleiden van research & development trajecten en het adviseren over samenwerkings- en licentieovereenkomsten. Verder adviseert Christel over het merken-, handelsnaam-, modellen- en auteursrecht. Tevens is zij actief op het gebied van het reclamerecht en begeleid zij domeinnamengeschillen. Christel staat ondernemingen, kennisinstellingen en particulieren bij. Zij adviseert, procedeert en stelt contracten op voor haar cliënten.

Lorena van den Berg

Advocaat

Ik werk als advocaat op de sectie Intellectueel Eigendomsrecht (IE), IT- en privacyrecht. In mijn dagelijkse praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met het procederen en adviseren op het gebied van het auteursrecht, merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht en reclamerecht. Ook stel ik (licentie)overeenkomsten op. Daarnaast houd ik mij bezig met het adviseren over IT-contracten en het procederen bij mislukte automatisering. Vragen of kennismaken? Neem gerust contact met mij op via 06 43 01 20 96 of vandenberg@dirkzwager.nl

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events