1. Home
  2. Kennis

Onze kennis Sterker door kennis

Dirkzwager deelt actief kennis met iedereen die juridische of fiscale informatie nodig heeft. Waarom? Om het niveau van onze dienstverlening te verhogen en ons netwerk te vergroten. Kennis delen is kracht. Het geeft de cliënt inzicht en maakt samenwerking en advisering doelgerichter. Kennis delen vormt de basis van alles wat we doen.

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 12

Auteursrecht van de architect in een project

Welke auteursrechten heeft de architect als deze in een project betrokken is? Hoe ver strekt dat recht, bijv. bij uitbreiding van het ontwerp?

Auteursrecht op etiket

De vormgeving van verpakkingen kan, net als ieder ander werk, auteursrechtelijk beschermd worden. Geldt dat ook voor daarop aangebrachte etiket(ten)? Deze vraag komt aan de orde in een zaak tussen leverancier en distributeur van desinfectiemiddel.

Copyright en de copyright notice ©

Copyright is hetzelfde als auteursrecht. Het is niet verplicht een copyright notice te gebruiken, maar wel handig. Lees meer…

Website gekopieerd?

Wanneer zijn er bij een ontwerp van een website oorspronkelijke keuzes gemaakt? En wanneer is sprake van een onrechtmatig kopie? Een recente uitspraak schept hierover duidelijkheid.

Auteursrecht. Wat is het? Hoe krijg je het? Welke bescherming levert het op?

Auteursrechten of copyrights beschermen creatieve prestaties. Auteursrechten kunnen rusten op vele soorten objecten, zoals tekeningen, tekst, afbeeldingen, foto's, software, huisstijl, muziek, film, kunst en de vorm van producten. Auteursrechtelijke bescherming geldt ook op internet.