De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Leergang Compliance Officer in de Zorg, start 1 februari a.s.

Leergang Compliance Officer in de Zorg, start 1 februari a.s.

Een optimaal functionerende compliancefunctie verkleint de kans op overtredingen op regelgeving, en daarmee de kans op boetes en reputatieschade. Daarnaast draagt een efficiënte en effectieve compliancefunctie bij aan de versterking van de integriteit van de organisatie, haar cliënten, haar medewerkers en haar data.Voor zorgorganisaties die invulling willen gaan geven aan compliance en de compliancefunctie hebben Dirkzwager advocaten & notarissen en het Nederlands Compliance Instituut de...
Auteur artikelLuuk Arends
Gepubliceerd18 december 2017
Laatst gewijzigd16 april 2018
Leestijd 
Een optimaal functionerende compliancefunctie verkleint de kans op overtredingen op regelgeving, en daarmee de kans op boetes en reputatieschade. Daarnaast draagt een efficiënte en effectieve compliancefunctie bij aan de versterking van de integriteit van de organisatie, haar cliënten, haar medewerkers en haar data.

Voor zorgorganisaties die invulling willen gaan geven aan compliance en de compliancefunctie hebben Dirkzwager advocaten & notarissen en het Nederlands Compliance Instituut de Leergang Compliance Officer in de Zorg (LCOZ) ontwikkeld.

De LCOZ helpt u op weg om de compliancefunctie op een passende manier in te bedden in uw organisatie. Onderwerpen die zullen worden behandeld zijn onder meer:

Voor alle informatie over de leergang Leergang Compliance Officer in de Zorg en inschrijving, zie de website van het Nederlands Compliance Instituut. Tevens kunt zich wenden tot Sharon Karsten via 088 99 88 100 of karsten@compliance-instituut.nl. Wij kijken uit naar uw deelname.
Beoordeel dit artikel