Terug naar dirkzwager.nl Projectanalyse

Fiscale analyse vastgoedprojecten

Bent u ontwikkelaar van beleggingsprojecten (sloop- & nieuwbouw) en benieuwd of uw berekende resultaat correct is en geoptimaliseerd kan worden?

Met deze tool kunt u voor uw BV op een snelle en eenvoudige manier uw projectresultaat toetsen en laten we u bovendien weten of we dit resultaat voor u kunnen optimaliseren (én met welk bedrag).

NB: Deze tool is bedoeld voor situaties waarin een bestaande locatie wordt gesloopt en wordt ontwikkeld naar nieuwbouw. Is uw situatie anders, neem dan contact met ons op.

Start de vrijblijvende analyse

Hoe werkt het?

Deze tool is opgebouwd uit 3 stappen waarin u een aantal vragen beantwoordt:

  • Stap 1: Wat is uw situatie?
  • Stap 2: Wat zijn de kosten?
  • Stap 3: Wat zijn de opbrengsten?

Na het doorlopen van deze stappen vragen wij u om een (beperkt) aantal gegevens achter te laten (om u de door uzelf ingevulde gegevens per mail toe te sturen en zodat wij contact met u kunnen opnemen).

We laten u vervolgens zien of het door u berekende projectresultaat overeenkomt met onze berekening én we laten u bovendien weten of wij dit resultaat (en met welk bedrag) voor u kunnen optimaliseren.

DISCLAIMER

Deze fiscale projectanalysetool (‘de tool’) maakt een vereenvoudigde fiscale berekening, gebaseerd op de eisen die voortvloeien uit genuanceerde en complexe wetgeving. De uitkomsten zijn afhankelijk van de door u ingevulde gegevens en leveren geen concreet fiscaal advies op. De tool is door ons met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid van de (uitkomsten van de) tool kan niet worden ingestaan. Dirkzwager aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden in (de uitkomst van) de tool. Voor concreet fiscaal advies adviseren wij u contact op te nemen met onze fiscalisten.

Start de vrijblijvende analyse

Direct advies nodig?

Mocht u voor uw project meteen een concreet advies wensen, zijn onderstaande specialisten u graag van dienst.

Contactpersonen