1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. eBook Pensioen (1)

eBook Pensioen

Pensioen mag zich al jaren verheugen in een grote populariteit in de media. Ook het pensioenrecht staat volop in de belangstelling, mede door de vele wijzigingen van de laatste jaren. Met veel genoegen presenteer ik de nieuwe (2e  geheel herziene) editie van het boek Pensioen, dat bijgewerkt is tot 1 juli 2015. De digitale versie is hier te raadplegen en staat tevens in de openbaar toegankelijke bibliotheek van Dirkzwager. Via dit eBook Pensioen kunt u beschikken over actuele kennis over pens...
Leestijd 
Auteur artikel Henk Hoving
Gepubliceerd 11 september 2015
Laatst gewijzigd 16 april 2018
Pensioen mag zich al jaren verheugen in een grote populariteit in de media. Ook het pensioenrecht staat volop in de belangstelling, mede door de vele wijzigingen van de laatste jaren. Met veel genoegen presenteer ik de nieuwe (2geheel herziene) editie van het boek Pensioen, dat bijgewerkt is tot 1 juli 2015. De digitale versie is hier te raadplegen en staat tevens in de openbaar toegankelijke bibliotheek van Dirkzwager.

Via dit eBook Pensioen kunt u beschikken over actuele kennis over pensioen en pensioenrecht. Ik wens u veel leesplezier toe. Heeft u vragen of opmerkingen, dan staat de vakgroep Pensioen van Dirkzwager paraat u te helpen.

Via deze kennisportal houdt de vakgroep Pensioen u op de hoogte van relevante ontwikkelingen over pensioen(recht).