1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Goede notering voor kantoor Dirkzwager in top 100 Incompany magazine

Goede notering voor kantoor Dirkzwager in top 100 Incompany magazine

Zakenblad Incompany publiceert jaarlijks het Incompany top 100- onderzoek. Het onderzoek wordt gehouden onder ruim 4.000 ondernemers en beslissers en richt zich volledig op klanttevredenheid. In totaal hebben 44 respondenten van dit onderzoek hun mening gegeven over de juridische dienstverlening van kantoor Dirkzwager. Het resultaat van dit onderzoek is dat in de 'overall-lijst' van beste dienstverleners van Nederland, Dirkzwager dit jaar een 10e plek heeft behaald. In de sector advocatuur &a...
Leestijd 
Auteur artikel Tom Vandeginste
Gepubliceerd 06 oktober 2010
Laatst gewijzigd 16 april 2018
Zakenblad Incompany publiceert jaarlijks het Incompany top 100- onderzoek. Het onderzoek wordt gehouden onder ruim 4.000 ondernemers en beslissers en richt zich volledig op klanttevredenheid. In totaal hebben 44 respondenten van dit onderzoek hun mening gegeven over de juridische dienstverlening van kantoor Dirkzwager.

Het resultaat van dit onderzoek is dat in de 'overall-lijst' van beste dienstverleners van Nederland, Dirkzwager dit jaar een 10e plek heeft behaald. In de sector advocatuur & notariaat is deze positie zelfs goed voor een 5e plaats notering. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van vorig jaar (positie 25 in de 'overall-lijst', positie 12 in het brancheoverzicht advocatuur & notariaat).

De algemene beoordeling is vastgesteld op een 7,31 waarbij in het onderzoek in het bijzonder waardering werd uitgesproken voor de service van kantoor (1e plaats notering binnen het advocatuur & notariaat brancheoverzicht) en de integriteit (2e plaats notering in de algemene 'overall-lijst') van kantoor Dirkzwager.