De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Wet DBA: zekerheid nog lang niet in zicht

Wet DBA: zekerheid nog lang niet in zicht

Op maandag 3 oktober jl. is op de website CM Web een artikel geplaatst naar aanleiding van een telefonisch interview met Renate Peijs-Schoester. Het interview had betrekking op de laatste ontwikkelingen omtrent de Wet DBA, waaronder de eerste voortgangsrapportage DBA. Het artikel heeft de titel: “Wet DBA: ‘Ondernemers vinden zichzelf goedwillend, maar vindt de belastingdienst dat ook?”Renate Peijs-Schoester is begin augustus jl. ook al door CM Web geïnterviewd. De titel van het artikel was to...
Auteur artikel Renate Peijs-Schoester (uit dienst)
Gepubliceerd 04 oktober 2016
Laatst gewijzigd 16 april 2018
Leestijd 
Op maandag 3 oktober jl. is op de website CM Web een artikel geplaatst naar aanleiding van een telefonisch interview met Renate Peijs-Schoester. Het interview had betrekking op de laatste ontwikkelingen omtrent de Wet DBA, waaronder de eerste voortgangsrapportage DBA. Het artikel heeft de titel: “Wet DBA: ‘Ondernemers vinden zichzelf goedwillend, maar vindt de belastingdienst dat ook?”

Renate Peijs-Schoester is begin augustus jl. ook al door CM Web geïnterviewd. De titel van het artikel was toen: “Opdrachtgevers niet voor niets bang: Wet DBA kent ingrijpende gevolgen”.

Naast het schrijven van artikelen op onze eigen Kennispagina wordt Renate dus ook geraadpleegd door externe media, zoals CM Web. Nog meer lezen? Lees onze Kennispagina over de Wet DBA.