1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Wetsvoorstel Werk en Zekerheid aangenomen!

Wetsvoorstel Werk en Zekerheid aangenomen!

Vandaag, 10 juni 2014, heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Wetsvoorstel werk en zekerheid. De coalitie van VVD en PvdA en de oppositiepartijen CDA, D66, GroenLinks, CU en SGP stemden voor het wetsvoorstel, waarmee het wetsvoorstel met een (ruime) meerderheid is aangenomen.In het kader van dit wetsvoorstel heeft de Eerste Kamer een motie aangenomen van senator Backer (D66), in welke motie de regering werd verzocht om verzoeken tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst nauwgezet te monitore...
Leestijd 
Auteur artikel Aletha Dera-ten Bokum
Gepubliceerd 10 juni 2014
Laatst gewijzigd 16 april 2018
Vandaag, 10 juni 2014, heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Wetsvoorstel werk en zekerheid. De coalitie van VVD en PvdA en de oppositiepartijen CDA, D66, GroenLinks, CU en SGP stemden voor het wetsvoorstel, waarmee het wetsvoorstel met een (ruime) meerderheid is aangenomen.

In het kader van dit wetsvoorstel heeft de Eerste Kamer een motie aangenomen van senator Backer (D66), in welke motie de regering werd verzocht om verzoeken tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst nauwgezet te monitoren en de Kamer uiterlijk één jaar nadat de wet in werking treedt over de resultaten te informeren.

Wilt u meer weten over de veranderingen het wetsvoorstel bij inwerkingtreding met zich zal meebrengen? Bekijk dan de overige artikelen die hierover geschreven zijn op onze digitale kennispagina met alle artikelen over Wetsvoorstel werk en zekerheid.