De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Publicaties
  4. Seminars Aanbestedingsrecht

Seminars Aanbestedingsrecht

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.
Auteur publicatieTony van Wijk
Gepubliceerd18 november 2019
Laatst gewijzigd19 november 2019
Leestijd 

De vakgroep Aanbestedingsrecht heeft een interessant programma ontwikkeld om in kort tijdbestek onder genot van een lunch bijgepraat te worden over een specifiek en actueel aanbestedingsrechtelijk onderwerp.

De volgende vijf lunchseminars staan op het programma:

Jaarlijks seminar Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Bovendien vindt in februari ook ons gebruikelijk seminar Actualiteiten Aanbestedingsrecht plaats in het Van der Valk hotel te Lent. Tijdens dit seminar wordt alle relevante jurisprudentie behandeld. Daarbij gaan we onder andere in op rechtsverwerking/ Grossmann-jurisprudentie, onderaanneming en de verificatieplicht. Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die aan bod komen. Meer informatie over dit seminar vindt u op de Eventpagina.

U kunt kosteloos deelnemen aan deze seminars.

Wilt u meer (inhoudelijke) informatie over de seminars Aanbestedingsrecht? Neem dan contact op met advocaat Overheid & Vastgoed Tony van Wijk.