1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak december 2018

Samenspraak december 2018

Voor u ligt een themanummer van Samenspraak: ‘Oud & Nieuw’. In dit speciale decembernummer nemen we afscheid van drie partners en verwelkomen we tien nieuwe partners. Tien partners in één keer, dat illustreert hoe Dirkzwager zich op de toekomst voorbereidt. Een nieuwe periode waarin voor ons de focus ligt op Talent en Techniek. Hoe wij dat zien, dat vertelt mede-bestuurslid Claudia van der Most in het openingsartikel op pagina 4.
Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 10 december 2018
Laatst gewijzigd 12 augustus 2022

Op 1 januari 2019 dragen drie ervaren en gewaardeerde partners het stokje over aan hun jongere collega’s. Jaap Kronenberg, Maarten Baneke en Frans Knüppe, drie advocaten die van grote betekenis zijn geweest voor het kantoor. Jaap als de grote pionier achter de IE/IT-praktijk (zie p. 8), Maarten als ongeëvenaard specialist in het omgevingsrecht (zie p. 22) en Frans als hét gezicht van onze internationale betrekkingen (zie p. 30). Deze ‘oudere’ generatie maakt plaats voor het ‘jong’ talent, dat zich de afgelopen jaren ruimschoots heeft bewezen. Zeven nieuwe partners die naast hun juridische skills nu ook hun organisatievermogen en ondernemerskwaliteiten gaan aanspreken. De nodige potentie is aanwezig: ieder van hen geeft al leiding aan een eigen team of praktijk in een gespecialiseerd rechtsgebied, van IE- en reclamerecht tot pensioenrecht. Dat sluit volledig aan bij de wens van Dirkzwager om vergaand te specialiseren, zodat we als deskundig sparringpartner voor onze cliënten onderscheidend zijn in onze dienstverlening. Een goed voorbeeld daarvan is het samengaan met de fiscalisten. De integratie van legal en tax verloopt voorspoedig, zo vertellen de drie nieuwe partners die uit het fiscale team afkomstig zijn (zie p. 26).

Tien nieuwe partners, waaronder vier vrouwen en drie fiscalisten; een mooi divers geheel. Samen met de andere partners en al onze medewerkers – juristen en niet-juristen – gaan we goed geëquipeerd het nieuwe jaar in. Met een open blik voor innovaties, nieuwe technologieën, nieuw talent en nieuwe diensten voor onze cliënten.

Op een succesvolle samenwerking in 2019 en fijne feestdagen! Proost!

Tom Vandeginste,
voorzitter bestuur Dirkzwager legal & tax

U kunt de editie openen door aan de rechterzijde op de cover of de button eronder te klikken.

Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines