Zoeken
  1. Zorg & Recht: Zorgaanbieder versus zorgverzekeraar

LezingZorg & Recht: Zorgaanbieder versus zorgverzekeraar

Op donderdag 18 april 2019 vindt een Dirkzwager-lezing plaats in de reeks Zorg & Recht met als onderwerp Zorgaanbieder versus zorgverzekeraar.

Koen Mous bespreekt samen met Stefan Donkelaar en Pascalle Boerrigter alle nieuwe ontwikkelingen in de relatie tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar. Zowel de positie van de gecontracteerde zorgaanbieder als de positie van de niet-gecontracteerde zorgaanbieder komen aan bod. Aan de hand van voorbeelden uit hun eigen praktijk en de jurisprudentie behandelen de sprekers onderwerpen waarmee zorgaanbieders te maken kunnen krijgen in hun relatie met zorgverzekeraars. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: zorginkoopprocedures, contracteerplicht, contractvoorwaarden, plafondoverschrijdingen, materiële controles, het machtigingsvereiste, het cessieverbod en artikel 13 van de Zorgverzekeringswet.

Programma

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom. De bijeenkomst start om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop is er tijdens een borrel gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen aan de docenten en aan de (overige) advocaten van de sectie Gezondheidszorg van Dirkzwager.

Kosten

De kosten voor de Zorg & Rechtlezingen bedragen € 300,- (ex BTW) per bijeenkomst. Heeft u deze uitnodiging als relatie van Dirkzwager per e-mail van ons ontvangen? In dat geval is deelname aan de Zorg & Rechtlezingen voor u als relatie van Dirkzwager kosteloos. Mochten er collega’s uit uw organisatie zijn die geen persoonlijke uitnodiging van ons hebben ontvangen en die belangstelling hebben voor deze bijeenkomst dan verzoeken wij hen om via marketing@dirkzwager.nl contact met ons op te nemen alvorens tot aanmelding over te gaan. 

Opleidingspunten

De lezingenreeks maakt deel uit van het programma van de Dirkzwager Academy. Als u daarvoor in aanmerking komt kunt u met de lezingenreeks Zorg & Recht opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten behalen.

Locatie

Stadsschouwburg - Theatercafé
Keizer Karelplein 32h
6511 NH Nijmegen

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u aan te melden.

Donderdag18april
2019
Nijmegen - Stadsschouwburg - Theatercafé 14:00 - 17:00 uur
Sector(en)
Expertise(s)
Voor wie
Deze lezing is interessant voor alle zorgaanbieders.