De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
Jondalar van Heugten
Artikel printen

Artikel conceptwetsvoorstel modernisering personenvennootschappen Deline Kruitbosch en Jondalar van Heugten

Deline Kruitbosch en Jondalar van Heugten hebben voor Vakblad Financiële Planning van Wolters Kluwer een artikel geschreven over het conceptwetsvoorstel modernisering personenvennootschappen.

Jondalar van Heugten Belastingadviseur - Fiscaal advies of bel met 06 5430 77 45
Deline Kruitbosch Kandidaat-notaris - Associate partner - Ondernemingsrecht of bel met 06 2113 82 59
Gepubliceerd26 maart 2020
Laatst gewijzigd26 maart 2020
Verschenen inVakblad Financiële Planning

Het conceptwetsvoorstel beoogt een moderne, duidelijke en eenvoudige regeling te geven die enerzijds de ondernemer faciliteert en anderzijds een passende bescherming biedt aan schuldeisers en zekerheid aan het handelsverkeer. Vanwege de civiele en fiscale aspecten hebben Deline Kruitbosch en Jondalar van Heugten een gezamenlijk artikel geschreven waarbij de betreffende aspecten van het conceptwetsvoorstel (in hoofdlijnen) zijn benoemd.

 

Deline Kruitbosch Kandidaat-notaris - Associate partner - Ondernemingsrecht of bel met 06 2113 82 59

Over de auteurs

Jondalar is belastingadviseur bij Dirkzwager. In zijn dagelijkse praktijk adviseert hij nationale en internationale ondernemingen alsmede directeur-grootaandeelhouders. Hij richt zich hierbij op financieringsstructuren, herstructureringen, bedrijfsopvolgingsstructuren, vermogens- en privacybescherming en vastgoed. Jondalar is aspirant-lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daarnaast is Jondalar annotator/auteur van het vakblad Belasting Advies in de praktijk. Dit vakblad behandelt geselecteerde jurisprudentie op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting.

Lees meer over Jondalar

Ik houd me bezig met advisering op het gebied van ondernemingsrecht aan met name grote en middelgrote ondernemingen ten aanzien van onder andere corporate governance, fusies en overnames, herstructureringen en (grensoverschrijdende) fusies en splitsingen. Neem gerust contact met mij op.

Lees meer over Deline
Blijf op de hoogteOntvang nieuwe kennis