Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

  1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak april 2014

Samenspraak april 2014

Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 07 april 2014
Laatst gewijzigd 20 april 2020
 

In deze editie van Samenspraak aandacht voor compliance in de zorg, in ons Dossier een stuk over hotelboekingssites; besteprijsgarantie onder vuur. Een nieuwe Junior versus Senior; ditmaal met Wiert Leistra en Hanna Zeilmaker en manager Marketing en Communicatie, Pieter Sonneveld, over ons sponsorprogramma.


Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

Bekijk de PDF hier.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines