De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak december 2012

Samenspraak december 2012

Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 20 december 2012
Laatst gewijzigd 21 juni 2019
Leestijd 

In deze Samenspraak presenteren wij onze nieuwe vennoten: Ernst-Jan van de Pas en Tony van Wijk: van jonge hond naar jonge vennoot en vol initiatief, ambitie en vertrouwen. In Junior versus Senior Danny Vesters en Tom Vandeginste. Ook hoort u advocaat & vennoot Buby van Heeten over zijn andere passie: reserveofficier.


Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

Bekijk de PDF hier.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines