De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak december 2016

Samenspraak december 2016

Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 15 december 2016
Laatst gewijzigd 21 juni 2019
Leestijd 

In deze december editie van Samenspraak collega Eva Traag aan het woord over Wet Huis voor Klokkenluiders, de nieuw opgerichte stichting Legal Valley, Steef Verheijen over zijn werkzaamheden in de OR. Lees een mooie ‘Junior versus Senior’, ditmaal over Tony van Wijk en Frank Cornelissen en kom alles te weten over onze ‘technology-advocaat’ Ernst-Jan van de Pas. Van hem is ook een mooie portretfilm gemaakt. Die kunt u hier bekijken.

U kunt de editie openen door aan de rechterzijde op de cover of de button eronder te klikken.

Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines