De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak mei 2013

Samenspraak mei 2013

Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 12 maart 2013
Laatst gewijzigd 21 juni 2019
 

In deze Samenspraak alles over ons Kennisboek, een combinatie van zowel een app en een E-book. In Junior versus Senior Bart Lotgerink en Klaas-Albert Veerbeek aan het woord en Karen Verkerk en Eric Boerma spreken over cohesie in de organisatie. Ook leest u over de andere passie van Maarten Baneke: musiceren.


Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

Bekijk de PDF hier.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines