Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

  1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak september 2013

Samenspraak september 2013

Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 12 september 2013
Laatst gewijzigd 21 juni 2019
 

In deze editie van Samenspraak een mooi artikel over Ineke Meuwese, eerste toegevoegd notaris van Nederland, een nieuwe Junior versus Senior (ditmaal Christien Beernink en Selma van Ramele), een mooi stuk over manager P&O Petra Kiphardt over haar tijd als vrijwilliger in een weeshuis in Ghana en Koen Mous over zijn gewonnen zaak tegen CZ.


Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

Bekijk de PDF hier.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines