1. Home
  2. Kennis
  3. Samenspraak
  4. Samenspraak september 2018

Samenspraak september 2018

We kijken terug op een enerverende zomer. Terwijl buiten de mussen van het dak vielen en de fietspaden smolten van de hitte, hielden wij binnen het hoofd koel tijdens gesprekken met de fiscalisten van de Oosterbeekse vestiging van Loyens & Loeff.
Leestijd 
Auteur samenspraak Dirkzwager
Gepubliceerd 20 september 2018
Laatst gewijzigd 12 augustus 2022

Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtige uitbreiding van ons kantoor. Op 1 september mochten wij bijna twintig nieuwe collega’s verwelkomen: een groot aantal zeer ervaren fiscalisten en hun ondersteunende medewerkers. Naast advocaten en notarissen hebben wij vanaf nu een derde beroepsgroep in huis. Daarom veranderen wij onze naam van Dirkzwager, advocaten & notarissen officieel in Dirkzwager, legal & tax.

Dankzij deze uitbreiding met de expertise fiscaal advies kunnen wij cliënten al in een heel vroeg stadium een integraal advies geven met juridische én fiscale aspecten. Een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening, waarover wij u graag meer vertellen op pagina 4.

Deze samenwerking was een van laatste zaken die afscheidnemend bestuurder-directeur Marcel Hielkema met de andere bestuursleden heeft afgerond. Een van de vele mooie initiatieven waarmee hij Dirkzwager nog steviger op de kaart heeft gezet. Tien jaar lang was hij aan ons kantoor verbonden. In dit nummer kijkt hij nog even terug en vooruit (zie p. 31).

Marcel was een van de grote aanjagers van het kennis delen door Dirkzwager en dat zullen we natuurlijk ook zonder zijn bevlogen aansturing blijven voortzetten. Dat doen wij bijvoorbeeld binnen onze vakgroepen, waarin gespecialiseerde juristen kennis en ervaring delen voor meer complexe vraagstukken van cliënten. Zo is er een nieuwe vakgroep Bestuurdersaansprakelijkheid met specialisten van diverse rechtsgebieden (p. 16) en een vakgroep Integriteit van de advocaten Arbeidsrecht (p.28). En op internationaal niveau nemen we deel aan de vakgroep Real Estate van TELFA (p.26). En vanaf nu komt daar dus een nieuw en interessant hoofdstuk bij: kennis delen over het geïntegreerde advies, legal & tax. Onze collega’s fiscalisten hebben hebben hun stoel al
aangeschoven bij diverse vakgroepen en secties, dus dat is een vliegende start!

Tom Vandeginste,
voorzitter bestuur Dirkzwager legal & tax

U kunt de editie openen door aan de rechterzijde op de cover of de button eronder te klikken.

Over Samenspraak. Dirkzwager geeft drie maal per jaar een relatiemagazine uit, genaamd Samenspraak. In dit magazine wordt naast juridische onderwerpen en actualiteiten ook het gezicht achter de organisatie gepresenteerd. Zodat u niet alleen kunt lezen over ‘wat’ wij kunnen maar ook kunt zien ‘wie’ wij zijn. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 exemplaren via controlled circulation aangeboden aan de relaties van Dirkzwager. Heeft u interesse om opgenomen te worden in de mailinglist van Samenspraak magazine dan kunt u dit per mail kenbaar maken via marketing@dirkzwager.nl.

 

Bekijk een overzicht van alle Samenspraak magazines