1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager betrokken bij overdracht van restaurant JANS' in Arnhem

Nieuws Dirkzwager betrokken bij overdracht van restaurant JANS' in Arnhem

Met veel plezier zijn we betrokken geweest bij de overdracht van het restaurant JANS', gevestigd in Musis Sacrum aan het Velperplein in Arnhem. Na zes succesvolle jaren dragen Alex en Bertine van Hooff, bekend van dierenpark Burgers’ Zoo, het stokje over aan het ervaren horecastel Leon Dieperink en Elise de Jong.
Nieuws |

Team van juridische experts

Het notariële team van Dirkzwager dat van A tot Z betrokken was bij deze transactie bestond uit Karen Verkerk en Thomas Massee. Zij hebben namens alle partijen zorg gedragen voor een zorgvuldige en succesvolle afronding van de transactie. Vanuit de advocatuur waren Claudia van der Most, Mike van de Graaf en Cas Jacobs betrokken bij de advisering aan het kopende echtpaar met betrekking tot de interne verhoudingen en de structuur na de transactie.

Voortzetting van een succesvolle traditie

JANS' heeft zich in de afgelopen jaren gevestigd als een populaire plek voor lunch, borrel en diner, met een prominente locatie in het hart van Arnhem. De voormalige eigenaren, Alex en Bertine van Hooff, kijken met vertrouwen uit naar de toekomst van het restaurant onder de leiding van de nieuwe eigenaren. Ze zijn ervan overtuigd dat JANS' met Leon en Elise mooie jaren tegemoet gaat.

Als Dirkzwager zijn we verheugd te hebben mogen bijdragen aan deze overdracht en wensen we Leon, Elise en het team van JANS' veel succes en voorspoed in hun nieuwe onderneming.