De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:15 uur
Dinsdag 17 november 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Huurrecht & Huurrecht en de coronacrisis deel II
Webinar

Actualiteiten Huurrecht & Huurrecht en de coronacrisis deel II

De huurrechtspecialisten Rutger Fabritius en Kristel Verkleij praten u bij over de actualiteiten die zich in 2020 hebben voorgedaan en vertellen u over de (inmiddels meer bekende) juridische impact van de coronacrisis op huurovereenkomsten.

Net als in het webinar van 12 mei 2020 worden de recente ontwikkelingen in het huurrecht van de afgelopen zes maanden besproken.

In het eerste deel bespreken we rechtspraak die inmiddels bekend is over de gevolgen van de coronacrisis op de (ver)huurpraktijk.

In het tweede deel bespreken we de actuele jurisprudentie op het gebied van zowel huurrecht bedrijfsruimte als huurrecht woonruimte. Er is uiteraard gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Beide delen zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te volgen.

Een greep uit de te bespreken onderwerpen:

  • Een update van de gevolgen van de coronacrisis voor de (ver)huurpraktijk
  • Koop breekt geen huur, maar soms wel
  • Huurprijsaanpassing bij bedrijfsruimte
  • Servicekosten bij geliberaliseerde verhuur

Wij bieden u uiteraard ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het webinar wil laten bespreken, dan is dat mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via fabritius@dirkzwager.nl.

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:15 uur
Dinsdag 17 november 2020 Webinar Online
Dit event is goed voorPe 1 opleidingspunten.

Dit gratis webinar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen zeker in verband met de coronacrisis en jurisprudentie. Zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht. Tijdens het webinar worden diverse tips & tricks gegeven die in elke huurrechtpraktijk van pas kunnen komen. U heeft een ruime gelegenheid om vragen in te dienen.

Pe 1

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Opleidingspunten

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link op Google Chrome
14:00 Deel I - De gevolgen van de coronacrisis voor de (ver)huurpraktijk
14:30 Pauze
14:45 Deel II - Actualiteiten huurrecht
15:15 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Kristel Verkleij

Advocaat

Kristel is werkzaam op de afdeling Overheid & Vastgoed op de vestiging in Arnhem. Zij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en procederen over civielrechtelijke en vastgoed-gerelateerde vraagstukken. Kristel is onder andere gespecialiseerd in het huurrecht en commercieel contractenrecht.

Rutger Fabritius

Advocaat

Rutger houdt zich bezig met het adviseren en procederen op het gebied van huurrecht, bouwrecht en overig vastgoedrecht. Hij staat zowel (semi-)overheden als commerciële partijen bij in een grote verscheidenheid aan juridische vraagstukken.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events