Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

Tickets
Gratis
Tijd
15:30 - 17:30 uur
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Conflicten in en om de vennootschap: de theorie in de praktijk
Seminar

Conflicten in en om de vennootschap: de theorie in de praktijk

Op dinsdag 9 november vanaf 15:30 uur organiseert Dirkzwager het seminar ‘Conflicten in en om de vennootschap: de theorie in de praktijk’ bij één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is: Robbers & Van den Hoogen in Arnhem.

Het doel van dit seminar is om u als financieel professional beter in staat te stellen om belangrijke aandachtspunten en ‘red flags’ bij uw cliënten in een vroeg stadium te herkennen en daarmee het verschil voor uw cliënten te kunnen maken. Aan de hand van rechtspraak en praktijkvoorbeelden passeren onderwerpen zoals de geschillenregeling, de enquêteprocedure en alternatieve wijzen van geschillenbeslechting de revue. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen en interactie tijdens en na afloop van het seminar; wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen en gedachten.

Karin Harmsen en Mike van de Graaf ontvangen u graag persoonlijk op dinsdag 9 november a.s. tijdens de inloop vanaf 15:00 uur. Het inhoudelijke programma start om 15:30 uur. Aansluitend zal er om 17:30 uur gelegenheid zijn om bij en na te praten tijdens de borrel.  

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Tickets Voor dit event
Gratis
15:30 - 17:30 uur
Dit event is goed voorPe 2 opleidingspunten.

Het seminar is bedoeld voor financieel specialisten die meer willen weten en brainstormen over de geschillenregeling, de enquêteprocedure en alternatieve wijzen van geschillenbeslechting.

 

Pe 2

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Opleidingspunten

Programma

15:00 Ontvangst
15:30 Aanvang seminar
17:30 Einde seminar 
17:30  Napraten en borrel

Locatie

Wijnmuseum Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem
Komt u met het openbaar vervoer? Reisplanner
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Mike van de Graaf

Advocaat

Mike van de Graaf is advocaat sinds 2017 en specialiseert zich in complexe vraagstukken op het gebied van het ondernemings- en vennootschapsrecht. Hij houdt zich met name bezig met corporate governance, corporate litigation, fusies en overnames en vennootschapsrechtelijke samenwerkingsverbanden. Mike is vaste redacteur bij Boom Juridische Uitgeverij Ondernemingsrecht Updates en publiceert regelmatig over ontwikkelingen binnen het ondernemings- en vennootschapsrecht.

Karin Harmsen

Advocaat - Associate partner

Karin Harmsen is als advocaat Ondernemingsrecht gespecialiseerd in Corporate & Litigation. Haar dagelijkse praktijk bestaat uit het adviseren over en begeleiden van geschillen tussen aandeelhouders en/of bestuurders, het procederen over vennootschapsrechtelijke vraagstukken en het begeleiden van overnames en andere commerciële contracten. Karin Harmsen is sinds 2011 als advocaat werkzaam bij Dirkzwager legal & tax op de sectie Ondernemingsrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events