De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Maandag 30 november 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Zorg en Recht webinars: Fusies en overnames in de zorgsector
Webinar

Webinar: bij Dirkzwager: Fusies en overnames in de zorgsector

Bij een fusie of overname waarbij een zorgaanbieder betrokken is zijn er verschillende juridische consequenties voor de verschillende partijen. Waar moet u op letten?

Tijdens dit webinar worden de juridische aspecten toegelicht die aan bod komen bij een fusie of overname waarbij een zorgaanbieder is betrokken.

Marieke van Dongen gaat in op de verschillende soorten fusies en overnames en de juridische documenten die moeten worden opgesteld

Buby den Heeten besteedt aandacht aan de arbeidsrechtelijke aspecten (overgang van onderneming) 

Sjaak van der Heul gaat in op de mededingingsrechtelijke aspecten (het uitwisselen van informatie en de concentratiecontrole)

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Overige Zorg & Recht webinars:

dinsdag 22 september - Disfunctioneren in zorg
dinsdag 24 november - Actualiteiten Medische Aansprakelijkheid

 

 

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Maandag 30 november 2020 Webinar Online

Dit webinar is interessant voor alle zorgaanbieders.

Programma

13:50 uur Inloggen met ontvangen link via Google Chrome

14:00 uur Presentatie

15:00 uur Vragen

15:30 uur Einde

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Marieke van Dongen

Advocaat - Associate partner

Marieke is werkzaam bij de sectie Gezondheidszorg en heeft zich gespecialiseerd in het rechtspersonenrecht binnen de gezondheidszorg. Ze houdt zich onder meer bezig met governancevraagstukken bij zorginstellingen, fusies en andere samenwerkingsverbanden en adviseert zorginstellingen over andere ondernemingsrechtelijke onderwerpen binnen de gezondheidszorg.

Buby den Heeten

Advocaat - Partner

Buby is sinds 1991 advocaat en werkzaam als partner op de sectie arbeidsrecht. Zorginstellingen, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en grotere ondernemingen worden door hem geadviseerd op het terrein van het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Sjaak van der Heul

Advocaat - Senior

Sjaak is werkzaam in de vakgroep aanbesteding, mededinging en staatssteun op de sectie Ondernemingsrecht op onze kantoren in Arnhem en Nijmegen. Hij adviseert bedrijven en zorginstellingen over de mogelijkheden om samen te werken in overeenstemming met het mededingingsrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events