Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

Tickets
242 EUR
Tijd
14:00 - 16:30 uur
Donderdag 4 november 2021 Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest?
Seminar

Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest?

Deze workshop staat in het teken van de ontwikkelingen in de rechtspraak in de afgelopen jaren en in het bijzonder in 2021. Welke lessen zijn hier uit te trekken?

Tijdens deze interactieve sessie gaan wij samen met u op zoek naar manieren om deze lessen meteen in de praktijk om te zetten: zou je bijvoorbeeld contractuele voorzieningen kunnen opnemen en zo ja, hoe zouden die er dan uit kunnen zien? Of zou je juist de wijze waarop je een IT-project managet moeten aanpassen? Hoe leg je dat dan vast?

Ernst-Jan van de Pas praat u hierover bij en deelt ook zijn ervaringen als IT-arbiter met u.

Kosten & annulering

Deelname aan de workshop kost € 242,- (incl. 21% BTW) per persoon. 

Bij uw aanmelding kunt u aangeven hoe u wilt betalen. Dit kan per iDeal, creditcard of per betalen op factuur.

U kunt uw ordernummer invullen bij aanmelding, op dit moment is het (nog) niet mogelijk om de factuur naar een ander emailadres te laten zenden.

Annuleren kunt u in de Mijn omgeving op onze website. U kunt tot een week voor aanvang van de desbetreffende workshop kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden in dat geval volledig gecrediteerd. Annuleert u binnen een week voor aanvang van de desbetreffende workshop, dan wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.

Tickets Voor dit event
242 EUR
14:00 - 16:30 uur
Donderdag 4 november 2021 Dirkzwager legal & tax Arnhem
Dit event is goed voorPe 2 opleidingspunten.

Deze workshop is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand). Wel zullen we uiteraard steeds alle kwesties vanuit o.m. de juridische bril bekijken en daarmee soms ook de juridische diepte in gaan. We zullen echter waarborgen dat dit ook voor niet-juristen goed te volgen blijft.

Pe 2

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Opleidingspunten

Programma

13:30 Registratie
14:00 Start workshop
16:30 Einde workshop

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Ernst-Jan van de Pas

Bestuurder

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Innovatie en Intellectueel Eigendomsrecht. Ik werk onder meer voor ziekenhuizen, VVT-zorginstellingen, overheidsinstellingen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events