Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

Tickets
357 EUR
Tijd
13:30 - 17:00 uur
Donderdag 18 november 2021 Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Privacyrecht 2021
Seminar

Actualiteiten Privacyrecht 2021

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Dirkzwager op 18 november 2021 het seminar Actualiteiten Privacyrecht.

Tijdens het seminar komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van Privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:

  • interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau
  • handhaving door de toezichthouder
  • de laatste stand van zaken rondom de wetgeving, AVG en UAVG, cookiewetgeving, etc.
  • relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders

Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de mogelijke praktische consequenties daarvan.

Tijdens het seminar is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Kosten & annulering

Deelname aan dit seminar kost € 356,95 (incl. BTW). Bij aanmelden kun u betalen via iDEAL, creditcard of betaling op factuur; na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

Indien u zich uiterlijk 15 oktober 2021 inschrijft, betaalt u slechts € 272,25 (incl. BTW). 

U kunt tot en met 11 november 2021 kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Bij annulering na 11 november 2021, wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.  Annuleren kan via uw account in de Mijn omgeving op onze website.

Opleidingspunten

Dirkzwager is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Gezien de hoge kwaliteit en duur van dit webinar ontvangt u (indien u hiervoor in aanmerking komt) 3 PO-punten voor deelname. U ontvangt van ons een certificaat van deelname.

Informatiemateriaal & naslagwerk voor de deelnemers

Het seminar wordt ondersteund met informatieve en uitgebreide slides. Ook worden alle uitspraken en overige besproken documenten in een e-book gebundeld. Voor de deelnemers zijn de slides en het e-book beschikbaar in Mijn Omgeving op Dirkzwager.nl.

Tickets Voor dit event
357 EUR
13:30 - 17:00 uur
Donderdag 18 november 2021 Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen
Dit event is goed voorPe 3 opleidingspunten.

Het webinar is bedoeld voor juristen en functionarissen gegevensbescherming die in de praktijk met privacy te maken hebben. Tijdens het webinar wordt de verdieping in het Privacyrecht gezocht. Het is dan ook aan te bevelen ten minste een behoorlijke basiskennis van het Privacyrecht te hebben.

Pe 3

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Opleidingspunten

Programma

13:00 Registatie en ontvangst
13:30 Aanvang seminar
17:00 Einde seminar aansluitend borrel

Locatie

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen

Sprekers

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner

Ik ben sinds 2007 advocaat op het gebied van IT- en privacyrecht. Ik houd me bezig met het adviseren over IT-contracten, adviseren/procederen bij mislukte automatisering en het adviseren/procederen over allerhande privacykwesties. Mijn cliënten zijn zowel afnemers als leveranciers, hoewel ik iets vaker de afnemer bijsta. Daarnaast verzorg ik veel lezingen en publicaties op het gebied van IT- en privacyrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events