De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 16:30uur
Donderdag 2 april 2020Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. IT-contracten: maken, management en geschiloplossing
Seminar

IT-contracten: maken, management en geschiloplossing

Veel IT-projecten lopen niet zoals van te voren werd verwacht. Herkent u dit uit uw eigen praktijk?

Dit seminar is gecanceld in verband met het landelijk- en kantoorbeleid omtrent het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk verder te kunnen informeren over de verplaatsing naar een latere datum. 

 

Of er nu sprake is van een overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of dat de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties voldoet, IT-geschillen kunnen zeer complex zijn en leiden tot lange procedures en hoge kosten.

Tijdens dit seminar willen wij dieper ingaan op de oorzaken van dit soort 'mislukkingen' en geven wij praktische tips hoe zo veel mogelijk voorkomen kan worden dat een IT-project mislukt.

Deelname aan dit seminar is kosteloos.

TicketsVoor dit event
Gratis
14:00 - 16:30uur
Donderdag 2 april 2020Dirkzwager legal & tax Arnhem
Dit seminar is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand).

Programma

13.30 uur Ontvangst

14.00 uur Aanvang seminar

15.00 uur Pauze

15.35 uur Vervolg seminar

16.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner

Ik ben sinds 2007 advocaat op het gebied van IT- en privacyrecht. Ik houd me bezig met het adviseren over IT-contracten, adviseren/procederen bij mislukte automatisering en het adviseren/procederen over allerhande privacykwesties. Mijn cliënten zijn zowel afnemers als leveranciers, hoewel ik iets vaker de afnemer bijsta. Daarnaast verzorg ik veel lezingen en publicaties op het gebied van IT- en privacyrecht.

Ernst-Jan van de Pas

Advocaat - Partner

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis. Ik werk onder meer voor kennisinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstelligen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events