De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 19 november 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. IT-contracten maken, managen en geschiloplossing
Webinar

IT-contracten - maken, managen, geschiloplossing

Veel IT-projecten lopen niet zoals van te voren werd verwacht. Zeker tijdens de coronacrisis. Herkent u dit uit uw eigen praktijk?

IT-advocaten Ernst-Jan van de Pas en Mark Jansen zullen eerst een (korte) inleiding geven over het juridisch kader. Vervolgens zullen zij uitgebreid stilstaan bij de praktijk. 

Of er nu sprake is van een overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of dat de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties voldoet, IT-geschillen kunnen zeer complex zijn en leiden tot lange procedures en hoge kosten.

Tijdens dit webinar gaan zij dieper in op de oorzaken van dit soort 'mislukkingen' en geven zij praktische tips hoe zo veel mogelijk voorkomen kan worden dat een IT-project mislukt.

Er is volop gelegenheid vragen te stellen via de chat.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 19 november 2020 Webinar Online

Dit seminar is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand).

Programma

13.50 uur Inloggen met ontvangen link via Google Chrome

14.00 uur Aanvang webinar

15.30 uur Einde webinar

 

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Ernst-Jan van de Pas

Advocaat - Partner

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis. Ik werk onder meer voor kennisinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstelligen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner

Ik ben sinds 2007 advocaat op het gebied van IT- en privacyrecht. Ik houd me bezig met het adviseren over IT-contracten, adviseren/procederen bij mislukte automatisering en het adviseren/procederen over allerhande privacykwesties. Mijn cliënten zijn zowel afnemers als leveranciers, hoewel ik iets vaker de afnemer bijsta. Daarnaast verzorg ik veel lezingen en publicaties op het gebied van IT- en privacyrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events