Gids in de wereld van de Zorg

Ons kantoor is volop in beweging. Want vandaag is het eigenlijk al morgen, dat weten we maar al te goed. We zitten bovenop de trends en ontwikkelingen in onze vakgebieden, om onszelf steeds beter te maken én onze klanten te helpen en inspireren. Kennis maken en delen blijft dan ook een centrale rol spelen in alles wat wij bij Dirkzwager doen. Via ons magazine Samenspraak hebben wij klanten en relaties vele jaren geïnformeerd en geïnspireerd. Nu is het tijd voor een nieuwe stap.

Gids in de wereld van… 

Daarom dit platform: ‘Gids in de wereld van…’. Op dit platform gaan we dieper in op actuele thema’s die onze klanten raken, kunnen we doorverwijzen naar relevante, eerder geproduceerde content en hebben we altijd de mogelijkheid snel in te springen op de actualiteit. Dat is niet alleen essentieel, maar past ook naadloos bij de flexibele Dirkzwager werkwijze, waarbij wij een duidelijke focus hebben op samenwerken in multidisciplinaire, adaptieve teams.

De zorg

Deze eerste (pilot) editie staat geheel in het teken van de zorg: een cruciale sector, die het nodige te verduren heeft gehad en zich momenteel schrap zet voor de toekomst. Dirkzwager treedt al tientallen jaren op voor diverse zorgcliënten in het land. We hebben hier als kantoor dan ook een duidelijke rol te spelen op het gebied van verbinden en kennis delen. Daarom zijn wij heel graag uw Gids in de wereld van DE ZORG. 

Ernst-Jan van de Pas
Advocaat en Bestuurder Dirkzwager

Start met lezen

Lees meer