1. Home
  2. Kennis
  3. E-books
  4. E-Book - Aanbestedingsregelgeving 2022

Aanbestedingsregelgeving 2022

Graag bieden wij hierbij ons nieuwe e-book Aanbestedingsregelgeving 2022 aan. In 2016 publiceerden wij voor het eerst een e-book met aanbestedingsregelgeving. Sinds 2016 is deze nationale (semi-)regelgeving meerdere keren gewijzigd en herzien.
Leestijd 
Auteur eBook Tony van Wijk
Gepubliceerd 10 februari 2022
Laatst gewijzigd 10 februari 2022

In het nieuwe e-book is de stand van zaken per 1 januari 2022 opgenomen. Aan alle documenten gaat een korte toelichting vooraf, waarin wordt ingegaan op de achtergrond en eventuele wijzigingen ten opzichte van ons e-book in 2016.

Graag houden wij u ook op andere manieren op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van aanbestedingsrecht. Op onze website plaatsen we continu artikelen over onder meer jurisprudentie, zodat u daar direct rekening mee kan houden in lopende en toekomstige aanbestedingsprocedures. Als u zich opgeeft voor onze nieuwbrief, kunt u onze artikelen over de door u vooraf aangegeven onderwerpen ook automatisch per e-mail ontvangen. Ook kunt u zich aanmelden voor onze webinars en seminars. Zo verzorgen we ieder kwartaal het webinar Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht.

Voor vragen over de inhoud van het e-book of de toepassing ervan kunt u contact opnemen met Tony van Wijk, advocaat-partner Aanbestedingsrecht bij Dirkzwager legal & tax.

Download E-Book Aanbestedingsregelgeving 2022