De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. E-books
  4. Food & Agri

Food & Agri

De food- en agribranche is de grootste economische sector van ons land en daarmee een van de belangrijkste motoren achter de Nederlandse economie.De sector omvat vaak lange ketens: van grondstof, bewerking en verwerking tot en met verpakking, opslag en distributie van levensmiddelen. De ketens endaarmee samenhangende dienstverlening zijn veelomvattend; de juridische zaken en onderwerpen dus ook. Denk aan aansprakelijkheids-, schade en verzekeringsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en bestuursrecht of intellectueel eigendom en reclamerecht: als ondernemer krijgt u met het hele juridische spectrum te maken. Er zijn allerlei aandachtspunten waaraan u als ondernemer misschien niet 1-2-3 denkt.
Leestijd 
Auteur eBook Dirkzwager
Gepubliceerd 20 september 2017
Laatst gewijzigd 12 maart 2018
 

In de Food & Agrigroep van Dirkzwager werken een (agri-)notaris en advocaten uit uiteenlopende rechtsgebieden nauw samen. Door een multidisciplinaire aanpak heeft de Food & Agrigroep vele onderwerpen en oplossingen paraat, van contracten tot milieuvoorschriften, van risicobeheersing tot productaansprakelijkheid/recalls, van merken tot toezicht. Wij volgen de ontwikkelingen, kennen de trends en lopen voorop in juridische kennis. Met die kennis helpen wij ondernemers graag om zoveel mogelijk kansen te benutten en risico’s te beperken.

In dit eBook zijn diverse artikelen gebundeld die de notaris en de advocaten van Food & Agrigroep op de kennispagina van Dirkzwager hebben geplaatst.

De Food & Agrigroep
Mascha Timpert-de Vries, Bas Bookelmann, Joost Becker, Chris Diks, José Jochemsen-Vernooij en Cindy Snelders-Van de Kamp.